Woodstock zoek personeel

Normal woodstock
Afbeelding: Redactie

Van houten visgraat vloeren tot kliklaminaat op vloerverwarming, diverse werkzaamheden die met vloeren leggen te maken heeft, klik hier voor meer informatie.

Zelf kunt u ook helpen bij de vloer maken

Bent u handig of wilt u het leggen vloeren leren, wij denken graag mee. Bij aanschaf van een vloer van ons helpen we u graag met tips en advies zodat de vloer er ook zeker mooi in komt. Voor u fijn en ook voor ons. Woodstock bezorgt indien gewenst alleen de vloer en geeft op locatie professioneel advies. Waar te beginnen, legadvies, waar op te letten, in gebruik name vloerverwarming, hoe te leggen bij kozijnen en dorpels enz…. De garantie op de materialen blijft gelijk aan als wij de vloer zelf zouden leggen. Vergeet de randafwerking niet, dit maakt een vloer helemaal af. Zelf schaven wij elke plint pas aan de onderzijde. Dit zodat er niet of zo min mogelijk gekit hoeft te worden en de plint de glooiingen van de dekvloer mooi volgt. Een neut bij het kozijn en een architraaf rondom het kozijn. Bouw duurzaam zelf helpen. Probeer zo min mogelijk lijsten en/of profielen te gebruiken en zo strak mogelijk te zagen. Dit zorgt ervoor dat het geen “doe het zelf” uitstraling krijgt. Bij ons kunt u aan de slag als vloeren legger als u het leuk vind.

Ook Zzp'ers gevraagd mogen klussen aannemen! Het betreft werkzaamheden als timmerman, stukadoor, tuinman, vloerlegger , maar wij hebben klussen voor elke handige man/vrouw. Het gaat om zowel (nieuw)bouw als renovatie projecten, maar juist ook de kleine klussen. Ook bieden wij de mogelijkheid om wekelijks uit te betalen.

Kijk op onze website voor een geheel overzicht aan beroepen die wij zoeken.

Direct aan de slag? Bel ons dan via 06-27379838 of mail via [email protected] [email protected].

Zoek jij opdrachten als Zzp'er met spoed mail sturen

Via ons netwerk kunnen wij jou meer klussen aanbieden en kunnen wij jou waar nodig ondersteunen.

Opdracht aannemen

Als zzp’er is het verstandig een aantal zaken goed te regelen vóór je aan een opdracht begint. Zo voorkom je moeilijkheden tijdens en na afloop van de klus. Speciaal daarvoor hebben wij een document opgesteld voor zzp’ers in bouw, hout en techniek. Hierin vind je onder andere tips over:

  1. Verzekeringen en het melden van risico’s aan de opdrachtgever;
  2. Tarieven, uren, werkzaamheden en materialen;
  3. De inhoud van de offerte, betalingstermijnen en btw;
  4. Het belang van een getekende offerte en algemene voorwaarden;
  5. Afspraken met betrekking tot meer- en minderwerk;
  6. Facturen en incasso.

Wil je ook graag alles goed regelen voor je aan het werk gaat?

Heeft u geen zin of tijd om facturen te maken en op te sturen? Laat jou dan ondersteunen door ons kantoor. Niet alleen helpen wij jou met jouw belasting aangifte. Ook kunnen wij jou hulp bieden bij het maken van, visitekaartjes en achterstallige betalingen van jouw klanten. Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected].

Strooper Schoonmaak en Onderhoud

Het schoonmaakbedrijf van Strooper staat al meer dan 30 jaar dagelijks klaar met een team van professionals om uw pand een schoon en goed verzorgd uiterlijk te geven. Uw pand is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Door korte lijntjes te onderhouden met onze klanten, kan Strooper Schoonmaak en Onderhoud snel en efficiënt schoonmaakdiensten verlenen.

Van het schoonmaken van ramen tot het onderhoud van vloeren.

Onderhoud: dagelijks en periodiek houden we kantoren, fabrieken, traphallen, woningen, parkeergarages, winkels, boten en andere objecten schoon. Naast glasbewassing en het schoonhouden van verschillende ruimtes zijn wij ook gespecialiseerd in verpakken via het Strooper Schoonmaak en Verpakbedrijf.

Verpakken zit ook in het bloed

Het belang van een goede verpakking wordt nog wel eens onderschat. Natuurlijk heeft een verpakking een beschermende functie en biedt het gemak bij bijvoorbeeld de verspreiding van producten. Maar een verpakking draagt ook bij aan de kwalitatieve uitstraling van een product en kan zelfs van invloed zijn op uw zorgvuldig opgebouwde merkbeleving.

Een verpakking is het eerste wat iemand ziet. Twijfels aan uw product voorkomen omdat een doos niet netjes is gesloten? Of omdat krimpseal simpelweg niet mooi strak om het product zit? Wij gaan voor het hoogst haalbare. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in kritisch verpakwerk. Kritisch door de complexiteit, door de vorm of bijvoorbeeld de doorlooptijd van een project. We gaan verder waar een ander al snel afhaakt, want verpakken zit ons in het bloed.dus kom snel bij ons werken

Adverteren op InPurmerend.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InPurmerend.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Purmerend
16:21

17° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief