132 nieuwe sterfgevallen in Nederland, 4 nieuwe Coronavirus besmettingen in Purmerend sinds gisteren

Normal 27 maart  2

Er zijn 4 nieuwe Coronavirus besmettingen in Purmerend sinds gisteren. In totaal zijn er nu 56 mensen besmet in Purmerend.

Het aantal Bevestigde Corona besmettingen in in staat op , dat meldt het RIVM. Het totaal aantal besmettingen in Nederland staat nu op 10866, dat is 1104 meer dan gisteren.

Er zijn sinds gisteren 132 mensen overleden die besmet waren met het coronavirus in Nederland. In totaal zijn er nu 771 in Nederland overleden die met het virus besmet waren.

Overzicht aantallen

  • Het totaal aantal positief geteste patiënten: 10.866 (+1.104)
  • Het totaal aantal gemelde patiënten opgenomen (geweest) in het ziekenhuis: 3.483 (+529)
  • Het totaal aantal gemelde overleden patiënten: 771 (+132)

Duiding

Net als de afgelopen dagen is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal overledenen minder snel toe dan je zonder maatregelen zou verwachten. Over een aantal dagen kan geconcludeerd worden of er sprake is van een werkelijke afvlakking van het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal overledenen onder gemelde patiënten, en daarmee hoe goed de genomen maatregelen werken. 

Voor actuele informatie kunt u altijd terecht op de website van het RIVM.

 

Adverteren op InPurmerend.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InPurmerend.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Purmerend
23:05

17° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief