Autobrand Wakerdijk in Purmerend

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

Op een parkeerplaats aan de Wakerdijk heeft in de nacht van zondag op maandag een autobrand gewoed. Omstreeks 02.10 uur kreeg de politie een melding dat een taxibusje in vlammen stond. Ook auto's die naast het busje stonden liepen schade op. De brandweer heeft de brand geblust.

Vorige week heeft op die parkeerplaats een andere auto in brand gestaan. De politie onderzoekt beide branden en neemt ook mee of er een verband is tussen beide branden. Er zal een buurtonderzoek worden gehouden en een technisch onderzoek naar de oorzaak. 

Bij de autobrand van vorige week is sprake van opzettelijke brandstichting en vernieling. 

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de brand betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit dit formulier onder vermelding van 2020229004.

 

 

Adverteren op InPurmerend.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InPurmerend.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Purmerend
16:38

17° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief