Drie aanhoudingen na straatroof in Purmerend

Normal politie

Purmerend - Donderdagavond rond 20:30 uur heeft de politie drie Amsterdammers, twee 17-jarige jongens en een 18-jarige man, aangehouden op treinstation Overwhere in Purmerend. Zij worden verdacht van een straatroof op een maaltijdbezorger eerder die avond.

Rond 20:15 uur is een 17-jarige maaltijdbezorger uit Purmerend beroofd tijdens het afleveren van een bestelling op de Anne Franklaan. De bezorger wilde enkele pizza’s afleveren toen hij bij het afleveradres werd aangesproken door drie jongens die geld eisten. Van het slachtoffer werden een tasje met omzet, een telefoon en twee pizza’s afgenomen, waarna de drie verdachten ervandoor gingen. 


De politie is een zoekactie gestart en zag de mogelijke verdachten lopen in de buurt van station Overwhere. Agenten en aanwezige gemeentelijke handhavers hebben daarop de drie jonge mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De verdachten zitten nog vast en de zaak wordt verder onderzocht.
 

Adverteren op InPurmerend.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InPurmerend.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Purmerend
17:24

17° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief