Explosie in Woning Zeisstraat, Purmerend Vermoedelijk door Zwaar Vuurwerk

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Op donderdag 22 februari vond er een explosie plaats bij een woning aan de Zeisstraat in Purmerend. De politie vermoedt dat de explosie veroorzaakt is door zwaar vuurwerk. Het incident wordt momenteel onderzocht en de politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Details van het Incident

Rond 21.15 uur vond de explosie plaats. Door de knal heeft de voordeur schade opgelopen en ontstond er brand in de woning. De brandweer kon de brand snel blussen. Er zijn geen gewonden gevallen bij het incident.

Oproep aan Getuigen

De politie roept getuigen op om zich te melden. Als je iets hebt waargenomen tussen 21.00 uur en 21.30 uur op de dag van de explosie, of als je iets verdachts hebt gezien voorafgaand aan of na de ontploffing aan de Zeisstraat, wordt je verzocht direct contact op te nemen met de politie.

Anonieme meldingen zijn ook mogelijk. Bij een verdachte situatie, is het altijd raadzaam om 112 te bellen. Informatie over (de achtergronden van) vergelijkbare incidenten kan worden gemeld. Als je aarzelt om informatie te verstrekken, kun je dit ook altijd anoniem of vertrouwelijk doen. Beelden en foto’s van het incident kunnen worden verzonden.

De politie benadrukt dat melden helpt en dat elke tip waardevol kan zijn om dit soort incidenten in de toekomst te voorkomen en de dader(s) te achterhalen.