Explosief afgegaan bij woning in Purmerend

9 maanden geleden gepubliceerd

In de vroege uren van woensdagochtend is er een explosie geweest bij een woning aan de Veenweidestraat in Purmerend. Het Team Explosieven Verkenning is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek.

Geen gewonden

Bij de explosie, die rond 03.10 uur plaatsvond, is niemand gewond geraakt. Het onderzoek naar de toedracht van de explosie is nog in volle gang.

Oproep aan getuigen

De politie roept mensen op die iets hebben gezien, beschikken over camerabeelden of andere informatie die kan helpen bij het onderzoek. Getuigen kunnen zich melden via het nummer 0900-8844.

Bel bij verdachte situaties

Bij het waarnemen van verdachte situaties wordt altijd aangeraden om 112 te bellen. Informatie over explosies of de achtergronden ervan kan ook gemeld worden via het genoemde nummer of door het invullen van een tipformulier.

Het is ook mogelijk om anoniem of vertrouwelijk melding te doen bij Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of bij het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734). Deze afdeling is speciaal opgeleid om op onopvallende wijze informatie in te winnen en de tipgever te beschermen.