Getuigen gezocht van beroving in Purmerend

Normal politie embleem

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die op woensdagmiddag plaatsvond aan de Gouwzeestraat in Purmerend. Een 18-jarige jongen werd beroofd van zijn persoonlijke bezittingen na een mislukte verkoop.

Rond 15.25 uur was het 18-jarige slachtoffer uit Purmerend in de Gouwzeestraat voor de verkoop van zijn jas. Het slachtoffer zag twee personen op straat wachten met wie hij de dag ervoor online een afspraak had gemaakt. Toen ze elkaar benaderden ging het slachtoffer in gesprek met de twee personen. Vervolgens moest het slachtoffer onder dwang de jas die hij aan hen wilde verkopen afstaan. Ook moest hij de jas die hij aanhad aan hen geven. Het slachtoffer werd daarbij geschopt en geslagen.

De verdachten gingen er op een scooter vandoor waarna het slachtoffer de politie alarmeerde. Van de daders is het volgende signalement bekend:

Dader 1: 16 à 17 jarige jongen, donkergetint uiterlijk, 1.80 meter lang. Hij droeg zwarte kleding.

Dader 2: 19 jarige man, lichtgetint uiterlijk, 1.80 – 1.90 meter lang. Hij droeg zwarte kleding.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op zich te melden via telefoonnummer: 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

  • Heeft u de beroving aan het Gouwzeestraat gezien?
  • Heeft u de mogelijke daders rond dit tijdstip in de buurt gezien?
  • Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn of heeft u andere informatie over deze zaak? Dan horen wij dat ook graag.

Adverteren op InPurmerend.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InPurmerend.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Purmerend
21:25

17° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief