Politie zoekt getuigen van bedreiging met mitrailleur

Normal politie

De politie heeft zaterdagavond 26 juni 2021 een 32-jarige Amsterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht een groep mensen op een terras bij een café aan het Bijlmerplein te hebben bedreigd met een vuurwapen.

De politie kreeg om 20.07 uur de melding binnen over een klant die meerdere mensen in een café zou hebben lastiggevallen en uitgescholden na een conflict in de zaak. Een medewerker zou zelfs mishandeld zijn. De verdachte verlaat vervolgens het café en komt daarop terug met een vuurwapen. Hij richt dat op de mensen op het terras en dreigt daarbij om te schieten. Dat doet hij uiteindelijk niet, en kort na het incident houden agenten de man aan op de Flierbosdreef. Op de achterbank van een auto wordt een sporttas aangetroffen met daarin een mitrailleur. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit nog steeds vast.

 

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu

Adverteren op InPurmerend.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InPurmerend.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Purmerend
22:49

17° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief