Politie zoekt getuigen geweldsincident

Normal 19470431625 57374cab1a o

Purmerend - De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident dat op woensdag 7 juli 2021 plaatsvond op de hoek Nieuwstraat, Plantsoengracht ter hoogte van het bruggetje nabij de camperplaats Bolwerk in Purmerend.

Omstreeks 22.30 tot 22.45 uur fietste en jonge vrouw over de Nieuwstraat. Zij reed over de brug in de richting van de Wolthuissingel. Voor het bruggetje, aan de zijde van de Nieuwstraat, nabij de camperplaats Bolwerk in Purmerend is de vrouw van haar fiets gestapt.  Hier werd de vrouw aangevallen door een haar onbekende man.

De politie doet onderzoek en wil weten wie deze man is. Van hem is het volgende signalement bekend: donkere huidskleur, een lengte tussen de 1:80 – 1:85 en een leeftijd tussen de 30 – 40 jaar. Hij was kaal of droeg zeer kort haar. De man sprak Nederlands zonder accent. De man was vermoedelijk in het bezit van een vijfdeurs personenauto welke geparkeerd stond op de parkeerplaats Bolwerk in Purmerend.

Adverteren op InPurmerend.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InPurmerend.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Purmerend
16:09

17° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief