Tankstation Purmerend overvallen, twee verdachten aangehouden

Normal aanhouding
Afbeelding: Politie

De politie kreeg vrijdagavond om 20.15 uur melding van een overval op een tankstation aan het John F. Kennedyplein. Een verdachte heeft onder dreiging van een wapen geld bemachtigd uit de kassa. De twee verdachten gingen er op een fiets vandoor.

Aan de hand van de opgegeven signalementen en na een zoekactie van de politie werden in de omgeving twee verdachten aangehouden, te weten een 17- en 14- jarige jongen uit Purmerend.

De politie roept getuigen, die op dat tijdstip in de omgeving van het tankstation waren, of op de Anne Franklaan of Bazuinstraat, op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de overval betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2020232437.

 

Adverteren op InPurmerend.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op InPurmerend.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Purmerend
21:39

17° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief